Σελίδες

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΜΜΑ ΕΕΜΜ: ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

396
Ελεύθεροι αλωνίζουν πρόσφατα τα χωριά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας συμμορίες επικίνδυνων ληστών, οι οποίοι χτυπούν αλύπητα τους αδύναμους και απροστάτευτους παρήλικες ΄Ελληνες. 

Πριν μερικές ημέρες στο χωριό Ρουμαντζά της επαρχίας Δίβρης των Αγίων Σαράντα έδεσαν, έδειραν και λήστεψαν τον 60-χρονο Σπύρο Σκάβαλη που μόλις είχε επιστρέψει από την Ελλάδα.

Με τον ίδιο τρόπο αλλά με πιο άγριες διαθέσεις εισέβαλλαν δύο άλλοι μασκοφόροι στο σπίτι του παρήλικα Κωνσταντίνου Μπόλη,στο Βελιάχοβο της επαρχίας Μεσοποτάμου  του Δελβίνου, σήμερα ξημερώνοντας Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013. 
Τον νοικοκύρη και την επίσης ηλικιωμένη σύζυγό του τους έδεσαν σε ένα σημείο του σπιτιού ζητώντας τους να τους δείξουν που είναι τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα ασκώντας απάνω τους βία και τρομοκρατία, απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσουν και θα τους εξαφανίσουν.Αφού πήραν ό,τι βρήκαν, οι μασκοφόροι εγκατέλειψαν δεμένους τους παρήλικες, οι οποίοι κάλεσαν για βοήθεια συγγενείς και συγχωριανούς.

Τα γεγονότα αυτά που λαμβανουν χώρο σχεδόν κάθε μέρα στα χωριά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας έχουν πολλαπλασιάσει τους φόβους και την αβεβαιότητα των πολιτών αφού τα όργανα τάξης και η τοπική αυτοδιοίκηση τα  προσπερνούν όπως συνήθως.
Το Κόμμα των Ελλήνων « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» έχει κάνει αρκετές φορές έκκληση και έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς τις αρχές για την ενίσχυση του κλίματος ασφάλειας στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μετά τη δολοφονία του 76-χρονο Παντελή Μαγκλάρα στο Βοδίνο της ΄Ανω Δρόπολης. Μέχρι στιγμής κανένας Υπουργός Δημόσιας Τάξης της χώρας, πέρα από εγγυοδοτήσεις, δεν προέβει στην αναδιοργάνωση της αστυνομίας στις περιφέρειες Αυλώνας και Αργυροκάστρου για να δώσουν χώρο στις γραμμές της αστυνομίας σε ΄Ελληνες νεαρούς και να συγκροτήσουν  αστυνομικά τμήματα και περιπολίες στα κέντρα των ελληνικών επαρχιών.
Για μία ακόμη φορά το Κόμμα των Ελλήνων απευθύνει έκκληση στη νέα κυβέρνηση και ειδικά στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης να εφεύρει τρόπους και μέσα ώστε  ο κόλαφος που δέχεται συνεχώς η Εθνική Ελληνική Μειονότητα να εξανεμιστεί και να αποκατασταθεί η ασφάλεια και ηρεμία στους φιλήσυχους  ανθρώπους της. Οι εκλεγμένοι βουλευτές ελληνικής καταγωγής που συμμετέχουν στην κυβερνητική συμμαχία έχουν την ευκαιρία να επαναφέρουν τα αιτήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, τα οποία έχει καταθέσει προ πολλού το Κόμμα των Ελλήνων σε όλη τη διάστασή τους.
Aγ.Σαράντα  3 Νοεμβρίου 2013

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.