Σελίδες

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τα "Τολμηρά" του Πρωινού Λόγου για την επίσκεψη Παπούλια στην Αλβανία και άλλα

■ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!

Αμετανόητοι οι Σκιπιτάρηδες και για μια ακόμη φορά υποδέχτηκαν κάπως ανώμαλα τον Κάρολο Παπούλια που επισκέφτηκε τα Τίρανα. Ενώ η πόλη είχε σημαιοστολιστεί Ελληνικά, βρέθηκαν οι Αλβανοί Τσάμηδες και λοιποί Εθνικιστές να τις ξηλώνουν τις σημαίες και να τις καίνε. Να φανταστείτε ότι περίπου ένα εκατομμύριο Αλβανοί ζουν και εργάζονται στη χώρα μας που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

❖ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ...

Με τέτοιου είδους συμπεριφορές έχουν την απαίτηση να δώσει η χώρα μας το Ο.Κ. για είσοδο της Αλβανίας στην Ε.Ε. Κούνια που τους κούναγε, όχι όλους τους Αλβανούς αλλά αυτούς τους αμετανόητους τους Αλβανοτσάμηδες που ζητούν τα ρέστα από την Ελλάδα επειδή δεν τους άφησε να σφάζουν και να λεηλατούν την περιοχή της Θεσπρωτίας. Οι ίδιοι οι Τσάμηδες θεωρούνται «μιάσματα» από τους καθαρόαιμους Αλβανούς που δεν τους αποδέχονται ακόμη και τώρα στην Αλβανική κοινωνία, χρεώνοντάς τους συνεργασία με τους Γερμανούς. Μόνο οι πολιτικοί τους δέχονται για τα ψηφαλάκια τους!

❁ Η ΟΡΦΑΝΙΑ...

«Ορφανή» μένει η μειονότητα της Β. Ηπείρου μετά την αναστολή λειτουργίας ιστοσελίδας των «γνωστών» παρα-εκκλησιαστικών παραγόντων και άλλων τινών... μοχλών της νέας εξουσίας της Αλβανίας. Αφού πέτυχαν το σκοπό τους κι αφού πήραν το μερίδιο της εξουσίας που τους εκχώρησε ο Έντι Ράμα, σε ανταπόδοση της βοήθειας που του παρείχαν τα τελευταία χρόνια, θεώρησαν περιττή την παραπέρα λειτουργία της ιστοσελίδας και της έβαλαν λουκέτο, οπότε νάτη η ορφάνια που λέγαμε. Και τώρα θα μείνουμε κι εμείς «ορφανοί» που είχαμε την τιμητική των ύβρεων κάθε φορά που τους μπαίναμε στο μάτι!

■ ΟΜΑΔΙΚΑ!

Ομαδική δηλητηρίαση έπαθαν οι κάτοικοι στους Λαζαράτες στην Αλβανία κατά την συγκομιδή του «τρίφυλλου» που λέγεται και χασίς. Κοντά στα χίλια άτομα πήγαν στα νοσοκομεία από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν και δεν νοιάζεται κανείς γι’ αυτούς αλλά για τη σοδειά που θα μείνει πίσω! Μια σοδειά που κατά μεγάλο μέρος διοχετεύεται στη χώρα μας, οι αρχές της οποίας δεν προλαβαίνουν να συλλαμβάνουν ημεδαπούς και αλλοδαπούς όπως ανακοινώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. Γι’ αυτή την «λαθροϋλοτόμηση» δεν άκουσα να λέει κάτι ο Στ. Καλαφάτης. Ας πει κάτι η κ. Ευταξά, η οποία έχει την ευθύνη της προστασίας των Ελληνικών δασών.


Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
ggtolmiros@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.