Σελίδες

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τα "ΤΟΛΜΗΡΑ" για τον αλβανό "ερευνητή" που ενοχλείται από τα ελληνικά μνημεία στη Β. 'Ηπειρο

Γιωργος Γιαννακης❁ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ... ΜΠΑΤΣΕΣ!

Τον βάρεσε η μ...ία στο κεφάλι έναν Αλβανό ερευνητή κι άρχισε να γράφει τις π...ριές του κόσμου εναντίον της μειονότητας που τιμούν με προτομές ή άλλες έκδηλώσεις όσους πατριώτες βοήθησαν στην απελευθέρωσή τους!

■ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

Ακούει το όνομα Ζέρβας ο Αλβανός τιποτολόγος και κάνει διάφορους συνειρμούς, ένας εκ των οποίων είναι ο Μιχάλης Σέρβος, ο οποίο κατοικοεδρεύει στις ΗΠΑ, που κατά τον αλβανό «ιστορικό» είναι απόγονος του Ν. Ζέρβα! Δηλαδή... φέξε μου και γλίστρισα ένα πράγμα, για να μην επικαλεστώ την ρήση Χ.Ψ.Α.!


❖ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ...

Ο Ν. Ζέρβας είχε καταγωγή από το Σούλι και από την φάρα των Ζερβάτων που κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να σκορπίσουν πρώτα σε χωριό της Λάκκας Σούλι κι ύστερα στην Άρτα. Ο ίδιος ο Ν. Ζέρβας παντρεύτηκε δύο φορές και από τον δεύτερο γάμο απόκτησε δύο κόρες, μια εξ’ αυτών είναι η Εύα η οποία τα τελευταία χρόνια το μισό της χρόνο τον περνά στην περιοχή μας. Να σημειωθεί ότι η δεύτερη σύζυγος του Ν. Ζέρβα ζει στην Αθήνα, κοντεύει τα 96 και είναι ένας δεύτερος... Μητσοτάκης στην υγεία της!


❁ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...

Επομένως οι π...ριές του Αλβανού ερευνητή είναι για εσωτερική κατανάλωση και για να χαϊδέψει τ’ αυτιά της σημερινής κυβέρνησης του Έντι Ράμα που έχει στις τάξεις του την παρέα Ντούλες, που ως πατριώτης που είναι δεν είδα να δίνει μια απάντηση αποκαθιστώντας την ιστορική αλήθεια.


■ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ...

Το ότι ο Ν. Ζέρβας ξεκαθάρισε την Θεσπρωτία από τους συνεργάτες των Γερμανών, τους επωνομαζόμενους Τσάμηδες επειδή έσπερναν τον φόβο, τον τρόμο και τον θάνατο στην περιοχή, αυτό μόνο ως εθνική πατριωτική πράξη μπορεί να χαρακτηριστεί. Αν τον βλέπει στον ύπνο του ο εν λόγω Αλβανοτσάμης είναι δικό του πρόβλημα και δεν θα του το λύσουν τώρα οι Βορειοηπειρώτες που ζουν υπό σκλαβιά ακόμη!


❖ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...

Υπενθυμίζουμε ότι με την εισβολή Γερμανο-Ιταλών στην χώρα το 1940-41 οι Τσάμηδες της Θεσπρωτίας φόρεσαν τις στολές των εισβολέων κι άρχισαν το πλιάτσικο και τις σφαγές. Οι 49 πρόκριτοι της Θεσπρωτίας ήταν τα θύματα των σφαγέων, απόγονοι των οποίων ζητούν τώρα να επιστρέψουν στη Θεσπρωτία! Αυτό κι αν δεν είναι θράσος των εγκληματιών πολέμων που έρχεται να τους σιγοντάρει ο «ιστορικός» της πλάκας που λέγαμε παραπάνω...


❁ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!..

Τέλος, καμία σχέση με τους Ιλλυριούς δεν έχουν οι Αλβανοί όπως κόπτονται μέχρι σήμερα. Η έρευνα δεν είναι Ελληνική αλλά Αυστριακή που δημοσιεύτηκε και έφερε θλίψη στους γείτονες οι οποίοι ονειρεύονται και μεγάλη Αλβανία που να φτάνει μέχρι τη Ναύπακτο, τρομάρα τους.

Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
ggtolmiros@hotmail.com

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.