Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο δικός μας αστυνομικός, ο Ευάγγελος Σταύρου, υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων

Φωτογραφία: Ο Ευάγγελος Σταύρου, υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων.
Οι Βορειοηπειρώτες ξέρουν ν' ανταποδίδουν την αγάπη και το καλό, με αγάπη και καλό! Στην προκειμένη περίπτωση με την ψήφο τους. Ψηφίζοντας τον Ευάγγελο Σταύρου. Τον δικό μας αστυνομικό! Μαζί τους και οι Γιαννιώτες. Και δεν θα το μετανοιώσουν.Ο Ευάγγελος Θ. Σταύρου, μέλος Ε.Α.Υ.Ν. Ιωαννίνων και Διεθ. Ένωσης Αστυνομικών, αποφάσισε να προσφέρει στα κοινά για τους συνανθρώπους και την πόλη του. Να βάλει υποψηφιότητα για Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, με τον Συνδυασμό  «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», που διεκδικεί το θώκο του δημάρχου ο κ. Νίκος Γκόγκας. 
Για αλλαγή σελίδας. Για μια αξιοπρεπή αναβάθμιση της πόλης.

Ο Αστυνομικός Ευάγγελος Σταύρου, ή «ο δικός μας» αστυνομικός, όπως τον αποκαλούν δεκάδες-εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες που πέρασαν από το δικό του γραφείο, αυτό της καταγραφής Ομογενών στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, έχει όλα τα προσόντα για τη θέση αυτή: έχει αγάπη, ευσπλαχνία και προθυμιά μέσα του. Ευσέβεια και μαχητικότητα.  Γενναιοφροσύνη και ευαισθησία. Πάνω απ’ όλα ευαισθησία. Για τους συνανθρώπους του και τους ταλαίπωρους. Η κατηγορία που έχει ανάγκη περισσότερο για στήριξη και μέριμνα. Κι εδώ εντάσσονται και οι Βορειοηπειρώτες.

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια ασχολείται με τους ομοεθνείς του. Τους Βορειοηπειρώτες.  Να τους εξυπηρετήσει. Να τους βοηθήσει. Και τους γνωρίζει όλους έναν έναν. Αυτούς και τις οικογένειές τους. Την ιστορία αυτού του ταλαίπωρου κομματιού. Να γιατί οι Βορειοηπειρώτες τον αγαπούν και τον σέβονται. Να γιατί το αποκαλούν: «ο δικός μας αστυνομικός».


Ήρθε η ώρα την αγάπη και την εκτίμηση αυτή να την αποδείξουν. Με την ψήφο τους.  Να πείσουν και τους άλλους για το πρόσωπο του αστυνομικού Σταύρου. Να τον αναδείξουν. Μαζί με τους αδερφούς τους Γιαννιώτες, που σίγουρα κι αυτοί στο πρόσωπό του βλέπουν τον σωστό, τον τίμιο, τον ολοκληρωμένο άνθρωπο. 

Βαγγέλης Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.