Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Το ξέσπασμα και η οργή του πατέρα Κουλούρη: Ο Αλβανός που σκότωσε τον γιο μου έγινε αρχηγός της αστυνομίας!

Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ και η ΟΡΓΗ του πατέρα Κουλούρη:
Ξέσπασε ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιώργου Κουλούρη που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια λεωφορειοπειρατίας το 1999 καθώς ο δολοφόνος του γιου του έγινε αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας.

Ο 17χρονος Γιώργος βρίσκονταν στο λεωφορείο όπου κατέλαβε ένας Αλβανός. Τότε είχε περάσει τα σύνορα με εννέα Έλληνες επιβάτες και οι Αλβανοί κομάντος σκότωσαν τον άτυχο επιβάτη. Οι ίδιοι τότε ισχυρίστηκαν ότι μπερδεύτηκαν καθώς νόμιζαν ότι ο 17χρονος ήταν ο λεωφορειοπειρατής. Ο πατέρας και η αδερφή του άτυχου νέου εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου και ξέσπασαν για τον χαμό του Γιώργου καθώς ο κομάντο που τον σκότωσε έγινε αρχηγός της αστυνομίας.
«Για το δικό μου το παιδί τι έκανε η ελληνική κυβέρνηση; Τίποτα! Φωνάξαμε, τσιρίξαμε αλλά δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Η ελληνική δικαιοσύνη τιμωρεί εκείνους που βασάνισαν τον Καρέλι. Αντίθετα στην Αλβανία αυτός που σκότωσε τον Γιώργο έγινε αρχηγός της αστυνομίας» είπε ο κ. Κουλούρης φωνάζοντας δυνατά και με εμφανή την αγανάκτηση στο πρόσωπο του.

«Δεν ζήτησα τίποτα! Δεν ζήτησα λεφτά! Μόνο να δικαστεί! Που είναι ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας; Τους ξαναψήφισε ο λαός για να έχουμε δημοκρατία. Δημοκρατία είναι αυτή; Πληρώσαμε δύο φορές εφορία για τον Γιώργο, γιατί;» είπε ο τραγικός πατέρας. Σχετικά με την εφορία, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο οι συγγενείς πλήρωσαν δύο φορές μετά τον θάνατο του Γιώργου λόγω ενός αυτοκινήτου που ήταν στο όνομα του.
«Που είσαι υπουργέ Δικαιοσύνης; Οι Αλβανοί σκότωσαν τον Βιζυνά. Τι κατάσταση είναι αυτή; Που θα πάει; Πότε θα πάρει μέτρα αυτή η ελληνική κυβέρνηση; Ζητώ δικαιοσύνη! Ο πρέσβης τι έκανε εκεί; Γιατί ο Αλβανός να σκοτώσει αυτό το παλικάρι; Θέλω εδώ και τώρα να δώσεις εντολή πρόεδρε που τελειώνει η θητεία σου για να έρθει εδώ ο δολοφόνος να δικαστεί. 15 χρόνια αυτό ζητάω!» φώναξε ο κ. Κουλούρης και ισχυρίστηκε ότι οι κομάντο σκότωσαν τον γιο του επειδή: «οι Έλληνες σκότωσαν έναν Αλβανό και είπαν ας σκοτώσουμε και εμείς έναν Έλληνα».
Η Τατιάνα ρώτησε την αδερφή του αποθανόντα για ποιο λόγο είναι τόσο οργισμένος ο πατέρας της και πως πέρασε η οικογένεια μετά από τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου. Εκείνη άρχισε να περιγράφει το πως έγινε το περιστατικό: «Ο λεωφορειοπειρατής πήρε το λεωφορείο επειδή γίνονταν εγκληματικές ενέργειες στα γύρω χωριά. Αυτός ο άνθρωπος έλεγε την μέρα της πειρατείας, ότι βιάστηκε, ότι χτυπήθηκε και είπε ότι θα γυρίσει για να εκδικηθεί τους ανθρώπους που του το έκαναν αυτό. Ήθελε να εκδικηθεί τους αστυνομικούς που έλεγε ότι τον κακοποίησαν. Μετά είχε όμως και άλλα αιτήματα, ήθελε χρήματα και ζήταγε 50 εκατομμύρια. Εμείς ακολουθούσαμε το λεωφορείο μέχρι την Καστοριά». Τότε ξέσπασε ο πατέρας του Γιώργου λέγοντας πως είδε τους αστυνομικούς στην Καστοριά «και δεν έκαναν τίποτα. Τους είδα να τρώνε γλυκά».
Η αδερφή του Γιώργου διευκρίνισε πως το μόνο που ήθελε πάντα η οικογένεια ήταν να αποδοθεί δικαιοσύνη και στην Ελλάδα και στην Αλβανία: «Απαιτούσαμε να έρθει στην Ελλάδα ο κομάντο για να δικαστεί». Ο εν λόγω άνδρας έγινε αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας ενώ σχετικά με το χρονικό του περιστατικού και σύμφωνα με την εκπομπή Μίλα, ο κομάντο βρίσκονταν έξω από την πόρτα του λεωφορείου και ο Γιώργος κατέβαινε τις σκάλες με ψηλά τα χέρια. Μόλις άνοιξε η πόρτα τον γάζωσε με το Καλάσνικοφ και έφυγε προς τα πίσω τρέχοντας. Τότε ο αστυνομικός είχε ισχυριστεί ότι ενέργησε ενστικτωδώς.
πηγή: koolnews.gr

1 σχόλιο:

  1. αυτα τα εικοσι χρονια τοσο οι Βορειοηπειρωτες οσο και οι Αλβανοι ακομα και αλλοι Ομογενεις και αλλοεθνεις εργατες στα χωρια και στις πολεις της Ελλαδας εχουμε φαει πολλες πισωπλατιες αλλοτε μικρες και αλλοτε μεγαλες οπως στην πιο πανω περιπτωση πιθανον απο τους πολλους ελλαδιτες ψωριαρηδες και μασκαραδες κυκλοφωρουν στην πιατσα που για κακη μας τυχη τους ειχαμε και τους εχουμε αφεντικα και να δουλευουμε στις πιο πολλες περιπτωσεις τζαμπα για αυτους, ισως αυτος ο ανθρωπος τοτε να μην αντεξε τοσο μεγαλη αδικια σε βαρος του και να αντεδρασε με αυτον τον τροπο μην εχωντας αλλη επιλογη να βρει το δικιο του παντως σε καθε περιπτωση η πραξη του ηταν μεγαλο λαθος και καταδικαστεα.Βλεπετε και στις περιπτωσεις των Βορειοηπειρωτων και των Ελληνοποντιων που τους εκοψαν την πενιχρη συνταξη του ΟΓΑ πως αντιδρουν οι ανθρωποι αυτοι επισης και της αλλες πισωπλατιες που εχουμε φαει ακομα και απο το ελληνικο κρατος οπως η Ελληνικη Ιθαγενεια ,τα εργασιακα ,ασφαλιστικο (οπως με το νομο 2006 για το βιβλιαριο πρνοιας) τα τωπονυμια στα διαβατηρια και αλλα σημαντικα θεματα για εμας τους Βορειοηπειρωτες αυτοι οι ελλαδιτες ψωριαρηδες και μασκαραδες που ειναι και σε καποιες θεσεις της διοικησης του Ελληνικου κρατους για κακη μας τυχη μας φερθηκαν με τον πιο ασχημο και αδικο τροπο Εμεις που ειμαστε Ελληνες οργιζομαστε και αγανακτουμε με τις αδικες πραξεις τους εις βαρος μας φανταστειτε εναν αλλοεθνη.Μηπως ειμαστε πολλοι στη θεση του θητη Φλαμουρ Πισλι αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο ας το σκεφτουμε λιγο βλεποντας την πραγματικοτητα.Παντως ο πατερας του αδικοχαμενου Γιωργου εχει ολα τα δικια να αντιδρα ετσι και να ζητα δικαιωση για το παιδι του που χαθηκε αδικα.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ οποιος θελει ας μπει στο youtube πατωντας Peng (Oμηρος) να δει την ταινια και θα μπορεσει να καταλαβει ποιος ευθυνεται εμμεσα και αμεσα για αυτο το τραγικο γεγονος το 1999 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.