Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Βορειοηπειρώτη, μαύρισε τις μαριονέτες των Σαμαροβενιζέλων! Μαύρισε τους Μαυρογιαλούρους«σωτήρες»!

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΙΟΥΛΗ*

Έλληνα Βορειοηπειρώτη, λίγες μόνο μέρες έμειναν για τις κάλπες στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και τις ευρωεκλογές στις 18 και 25 Μαΐου.

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης στα ψηφοδέλτια τους έχρισαν   και «υποψηφίους» με καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο.

Τον λόγο που οι Σαμαράς και Βενιζέλος το έκαναν αυτό, τον γνωρίζεις καλά:

Για να υφαρπάξουν, για να κλέψουν την ψήφο σου, και την επομένη μέρα των εκλογών να την χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. 
Όπως ακριβώς έγινε με την υφαρπαγή της ψήφου σου στις Εθνικές εκλογές το 2012.

Δέκα ολόκληρες σελίδες για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό εμπεριείχε το προεκλογικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά. 
Η ψευτιά και η πολιτική ανηθικότητα δεν άργησε να φανεί.

Η ΝΔ του Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, μόλις έκλεψαν την ψήφο σου (και τότε είχαν βάλει υποψηφίους από το τόπο μας) και κέρδισαν τις εκλογές -με ψεύτικες όπως αποδείχθηκε υποσχέσεις προς εσένα- έκαναν ακριβώς τα αντίθετα και απέδειξαν ότι όλα τα «ΘΑ» για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό που είχαν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα ήταν μια απάτη για να κλέψουν την ψήφο σου.
Χρησιμοποίησαν αυτή την υφαρπαγμένη σου ψήφο εναντίον των παππούδων και των γιαγιάδων σου, καταργώντας φασιστικά με δικό τους φωτογραφικό και αντισυνταγματικό νόμο την σύνταξη στους ανασφάλιστους υπέργηρους Έλληνες πολίτες της Βορείου Ηπείρου.


Από την Ρόδο μέχρι την Θράκη αυτή την σύνταξη την δικαιούνται και την εισπράττουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Με τον φωτογραφικό αντισυνταγματικό νόμο, ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, την κατήργησε μόνο στους Έλληνες πολίτες της Βορείου Ηπείρου. Μόνο σε αυτούς!
Το ίδιο συμβαίνει με την Κάρτα Υγείας όπου δεν έχει δοθεί καμία ανθρώπινη λύση.
Το ίδιο συμβαίνει με τα προσκόμματα που δημιουργεί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για το επίδομα για τα Βορειοηπειρωτόπουλα παιδιά με ειδικές ανάγκες. 
Εγκλήματα; Σίγουρα ναι! 

Η καταστροφική πολιτική εγκατάλειψης των Βορειοηπειρωτών από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά & του Βενιζέλου, συνεχίστηκε με την εγκληματική ανοχή που επέδειξαν στην αρπαγή των εδαφών μας από το αλβανικό κράτος και παρακράτος.
Συνεχίστηκε με την σιωπή στις μαζικές παραβιάσεις των δικαιωμάτων μας.
Συνεχίστηκε με την σιωπή για την οικειοποίηση αλλά και την καταστροφή της πολιτιστικής και Εθνικής μας κληρονομιάς από το αλβανικό κράτος.
Συνεχίστηκε με την πλήρη εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου στις ορέξεις των Τιράνων.

Οι προτεινόμενοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την ΝΔ του Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, παρουσιάζονται ως «σωτήρες» για την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, στους Δήμους και στις Περιφέρειες της.

Βορειοηπειρώτη, αυτοί οι αυτόκλητοι «σωτήρες» σιώπησαν και δεν κατήγγειλαν ποτέ την απάνθρωπη πολιτική που ασκούν σε εσένα, στα παιδιά σου και στους γονείς σου, τα ίδια κόμματα που σήμερα τους έχρισαν υποψήφιους στα ψηφοδέλτια τους.

Αυτοί οι «σωτήρες» δεν μπόρεσαν ποτέ να σηκώσουν το ανάστημα τους και να σταθούν απέναντι στο αλβανικό σοβινισμό.
Δεν μπόρεσαν ποτέ να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν την σύληση των Ιερών Ορθοδόξων Ναών στη Βόρεια Ήπειρο.
Δεν μπόρεσανποτέ να καταγγείλουν την καταπάτηση των δικαιωμάτων του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.
Δεν μπόρεσανποτέ να καταγγείλουν την υφαρπαγή των περιουσιών και των εδαφών μας από το κράτος και το παρακράτος των Αλβανών.
Δεν μπόρεσανποτέ να καταγγείλουν την καταστροφή της πολιτιστικής και εθνικής μας κληρονομιάς από τους Αλβανούς.
Δεν μπόρεσανποτέ να καταγγείλουν αλλά και να αντιμετωπίσουν το ανθελληνικό κλίμα που καλλιεργούν τα αλβανικά ΜΜΕ και διάφοροι σκοτεινοί κύκλοι τους με την ανοιχτή στήριξη φασιστο-ιλαμιστών.
Δεν μπόρεσαν ποτέ να καταγγείλουν τις παρακρατικές ομάδες των Αλβανών όπου μόνο τους τελευταίους μήνες δολοφόνησαν δυο Έλληνες στην Βόρεια Ήπειρο.

Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου για την συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Ομόνοια, ημερομηνίας 6 Μαΐου 2014, διαβάζουμε ότι ο Σαμαράς ζήτησε την «…. κατανόηση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που βρίσκεται η πατρίδα…».
Κατανόηση και κουράγιο ζήτησε ο Σαμαράς από τους δυσπραγούντες υπέργηρους Έλληνες πολίτες.Από αυτούς που ο ίδιος τους κατήργησε αντισυνταγματικά την σύνταξη ανασφάλιστου που δικαιούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες άνω των 67 ετών. 
Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός τι είναι;

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σηκώσεις το ανάστημα σου και να υπερασπιστείς την αξιοπρέπεια σου.
Το οφείλεις στον εαυτό σου, στα παιδιά σου, στους παππούδες και στις γιαγιάδες σου. Το οφείλεις στην πατρίδα σου και στον Ελληνισμό.
Ψηφίζοντας τους υποψήφιους των Σαμαρά-Βενιζέλων ψηφίζεις την καταδίκη σε θάνατο των ανήμπορων παππούδων και γιαγιάδων σου.Πείτε όχι σε όλους αυτούς που ως μαριονέτες παριστάνουν τους υποψήφιους των Σαμαροβενιζέλων.

Έλληνα Βορειοηπειρώτη, οφείλεις να είσαι αξιοπρεπής και να μην γίνεις το εύκολο θύμα μιας πολιτικής απατεωνιάς.

Πρώτη φοράστην τρισχιλιόχρονη ιστορία του ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός βρίσκεται σε μια τέτοια τραγική κατάσταση.

Μαυρίζουμε λοιπόν τους φαύλους και τις μαριονέτες τους και δίνουμε το μήνυμά ότι θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα μας και για την Ελλάδα μας. 



Ο Αλέξανδρος Ζιούλης είναι Πολιτικός Επιστήμων & Σύμβουλος Επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.