Σελίδες

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δύο παραλίες φέρεται να πουλά το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα

Έκταση 35 στρεμμάτων σε δύο παραλίες στην κατεχόμενη Βασίλεια, κοντά στην Κερύνεια, φέρονται να βρίσκονται προς πώληση, σύμφωνα με τουριστική ιστοσελίδα στην Κωνσταντινούπολη (), που συμπληρώνει πως πρόκειται για περιοχή που φαίνεται κατάλληλη για τη δημιουργία μαρίνας, ξενοδοχείου και καζίνου.

Στο θέμα αναφέρεται η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», η οποία ρωτά κατά πόσον αληθεύουν τα όσα γράφει η τουριστική ιστοσελίδα.

Για το εν λόγω ζήτημα ερωτήθηκε ο Σιαχάπ Ασίκογλου, «υφυπουργός» οικονομίας, τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού στα κατεχόμενα, ο οποίος δήλωσε, ότι δεν έχουν καμία πληροφορία σχετικά με το θέμα και θα το ερευνήσει.

Τόνισε πως δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει η περιοχή, ούτε πού είναι. «Εάν είναι ιδιωτική περιουσία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, εάν έχει εκχωρηθεί η πράξη θα ακυρωθεί αμέσως», πρόσθεσε.

Διέψευσε επίσης την αναφορά στην εν λόγω ιστοσελίδα, ότι όσοι θέλουν να κάνουν επένδυση στην περιοχή αυτή που έχει γαλάζια σημαία, το «κράτος», θα στηρίξει την επένδυση με 75%.

www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.