Σελίδες

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Όχι στον εμπαιγμό των Ελλήνων της Βόρειου Ηπείρου



Οι υποτακτικοί και τα παπαγαλάκια του Σαμαρά μας είπαν στις 15-05-2014, να παρακολουθήσουμε την ομιλία του απερχόμενου πρωθυπουργού διότι όπως παπαγάλιζαν θα κάνει ‘’βαρυσήμαντη’’  δήλωση σχετικά με το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ το οποίο ταλανίζει τα αδέρφια μας Βορειοηπειρώτες και τους Έλληνες του Πόντου.

Αφού εξόντωσαν τους υπέργηρους Έλληνες Πολίτες της Βορείου Ηπείρου καταργώντας την πενιχρή τους σύνταξη εδώ και λίγες μέρες η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ‘’ανακάλυψε’’ και εφαρμόζει νόμο  του 2006 που  στερεί από  τους  ΆΠΟΡΟΥΣ  Έλληνες Πολίτες Βορειοηπειρώτες ακόμα και  το δικαίωμα ένταξης στο σύστημα νοσηλευτικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ανασφαλίστων και οικονομικά αδυνάτων πολιτών.
Εγκατέλειψαν τη Βόρειο Ήπειρο στις ορέξεις των Τιράνων και των φασιστοϊσλαμιστών που έχουν βάλει ως στόχο την εξαφάνιση του Ελληνισμού και την αρπαγή των εδαφών της.

Εκεί που περιμέναμε την δήθεν βαρυσήμαντη δήλωση, ακούσαμε έναν νέο εμπαιγμό από τον θλιβερό απερχόμενο πρωθυπουργό εγκάθετο της τρόικας: 
‘’...Γιατί πράγματι αδικίες έγιναν πολλές, όπως στην περίπτωση των Παλλινοστούντων και των Βορειοηπειρωτών. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή θα σας πω ότι άμεσα για τους Ελληνοπόντιους και τους Βορειοηπειρώτες, ότι μπορώ αυτό να το αλλάξω. Μπορώ όμως να πω ότι τους έχω συνεχώς στο νου μου. Γιατί; Γιατί αυτούς τους Έλληνες, με ότι έχουν περάσει, παραμένοντας μέχρι τέλους Έλληνες, τους αγαπάμε όλοι δυο φορές." 

Αυτή ήταν η δήλωση του εγκάθετου των ξένων και ντόπιων συμφερόντων.
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός και οι μαριονέτες του ‘’υποψήφιοι’’ γελοιοποιημένοι στα μάτια του Ελληνισμού χρησιμοποιούν  το όνομα του Βορειοηπειρώτη χωρίς αιδώ  μήπως και υφαρπάξουν την ψήφο τους.
Φτάνει πια ο εμπαιγμός. 
Ο σύσσωμος ο Ελληνισμός θα δώσει την απάντηση του στις 25 Μαΐου στηρίζοντας τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.
Ενωμένος ο Ελληνισμός θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τον Σαμαρά και τους υποτακτικούς του.  

Ιωάννης Μέμος.
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσής Αυγής
Εκπρόσωπος Νέων Βορείου Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.