Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

O Χρήστος Αργύρης από την Φράστανη Αργυροκάστρου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας

Χρήστος ΑργύρηςΟ Χρήστος Αργύρης του Γεωργίου και της Ειρήνης γεννήθηκε στην Φράστανη Αργυροκάστρου στις 13-02-1979. 
Σπούδασε στην Σχολή Βιομηχανίας Αργυροκάστρου. Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς στο Τάγμα Στρατηγείου 1ης Στρατιάς. 
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κατασκευαστικό τομέα, με εξειδίκευση στην βιομηχανία τροφίμων. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. 

Έχει ενεργή και συνεχή παρουσία σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 1997. Βαθύτατη πίστη του είναι ότι η συνεχιζόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική που χάραξε και ακολούθησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Συμμετέχει στις εκλογές της 18ης Μαΐου, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» - Περιφερειακή ενότητα Λάρισας, για να ενώσει και αυτός τις δυνάμεις του με όλους εκείνους που βλέπουν ότι οι προδοτικές και εγκάθετες πολιτικές των κυβερνώντων οδηγούν στην εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας, στην ανεξέλεγκτη και αυξανόμενη λαθρομετανάστευση, στην διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, την καταστροφή των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων. 



Πιστεύει ότι μόνο εάν οι πατριωτικές δυνάμεις -με ευαισθησία και εφαρμόσιμες προτάσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο- πλειοψηφήσουν και πάρουν στα χέρια τους τις δομές εξουσίας , τότε μόνο θα έλθει η αναγέννηση της υπαίθρου και η αναζωογόνηση της παραμελημένης Περιφέρειας της Θεσσαλίας. 

Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε ενεργά αυτή την προσπάθεια. Επειδή αποτελεί την μόνη γνήσια, ανιδιοτελή και εθνικιστική πρόταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους. "Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." 
Ίων Δραγούμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.