Σελίδες

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σχόλιο αναγνώστη - μπλόγκερ: Να στηρίξουμε στις ευρωεκλογές τον Λ. Δημητρίου; από που κι ως που;

γράφει ο Μαχητής Θεσσαλονίκης 3 Μαΐου 2014 - 1:39 μ.μ.



Φίλος μου από Κύπρο επικοινώνησε μαζί μου πριν κάνα μήνα για να προβάλω τον Λευτέρη Δημητρίου!!!

Τον ρώτησα που ήταν ο κύριος αυτός από το 1990 που άνοιξαν τα σύνορα μέχρι σήμερα (2014), 25 χρόνια;... 
πόσες φορές πάτησε στο Δελβινάκι για να φωνάξει για την Επέτειο της Αυτονομίας;;;
Πόσες φορές αγωνίστηκε για το εθνικό μας θέμα, για τα δίκαια και για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού; 
ΠΟΤΕ!

ΔΕΝ τον ξέρουμε λοιπόν αυτόν τον κύριο.


Όπως δεν ξέρουμε και την Νέα Δημοκρατία που υποχρέωσε τους Βορειοηπειρώτες να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες για να πάρουν σύνταξη του ΟΓΑ, την οποία σύνταξη έκοψαν αφήνοντας τους στο έλεος του Θεού, όπως έκοψαν και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (αλλά το τρενάρουν λόγω εκλογών), που συνεχίζει να στηρίζει τα απολιθώματα του Χότζα μέσα στο ΚΕΑΔ / Ομόνοια, που στέλνει τον Μεϊμαράκη να υποσχεθεί είσοδο της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να γεμίσουμε κι άλλους Αλβανούς στην Ελλάδα.

ΔΕΝ τον ξέρουμε αυτόν τον κ. Δημητρίου. Ποτέ δεν τον γνωρίσαμε. 
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, πλέον δεν μας ξεγελάνε ούτε χαμόγελα ούτε οι εξαγγελίες ούτε οι υποσχέσεις.


Σχόλιο στην ανάρτηση
http://ellogosar.blogspot.gr/2014/05/blog-post_4231.html

Το σχόλιο μας: Το μήνυμα αυτό το αναδημοσιεύουμε ως άρθρο όχι γιατί έχουμε κάποια εμπάθεια ή έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον κ. Δημητρίου, αλλά ως απάντηση στην πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να μας κάνουν οι κύκλοι των προεδροπαραγόντων υπέρ του συγκεκριμένου Βορειοηπειρωτικής καταγωγής υποψήφιου ευρωβουλευτή και μόνο.
Αυτό όμως που δεν συγχωρείται είναι ότι προγραμμάτισαν την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την ίδια μέρα (και ώρα!) με την εκδήλωση στο Δελβινάκι για την 100η επέτειο της υπογραφής του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας κάτι το οποίο τους είχε γίνει γνωστό εδώ και πάνω από δύο μήνες. 
Ο καθένας ας πράξει όπως τον προστάζει η συνείδηση του, αλλά όποιος νομίζει ότι είμαστε πρόβατα θα απολαμβάνει και της ανάλογης αντίδρασης.

4 σχόλια:

  1. ton teli ore ton kseroune
    paideia gries kai geroi
    gi' afto ki' aftos ston topo mas
    tin anoiksi tha fairei

    kontos men alla xontros
    psimenos me barouti
    pistepste ton, psifiste ton
    na mas ge(a)misei ploutoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε απο τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών να βγαλη ανακοίνωση κατα της προβοκατορικης ενέργειας του Λ. Δημητρίου να οργανώσει προεκλογική συγκέντρωση την ίδια μέρα με τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Δελβινάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτα πρωτα ο ο Δημιτριου δεν εχει γεννηθει στη Βορειο Ηπειρο,ειναι ελλαδιτης μαλλον απο το πατερα του εχει Βορειοηπειρωτικη καταγωγη.Αυτος ειχε κατεβει ξανα στις ευρωεκλογες του 2009 αλλα τοτε οι νεοδημο(φαυλο)κρατες δεν τον παρα διαφημιζαν γιατι δεν υπηρχαν τοτε πολλοι Βορειοηπειρωτες με Ελληνικες ταυτοτητες τωρα επειδη εχουν πολλοι Ελληνικες ταυτοτητες μας εχουν ζαλισει τα α... ια με αυτον σε οποιο Βορειοηπειρωτικο μπλογκ και αν δειτε δειχνουν που παει που ερχεται που κοιμαται σε λιγο οπως το πανε θα μας δειχνουν και την ωρα που κλανει.Παντως μην φανει κανεις κοροιδο και ψηφισει αυτον και γενικα τη νεαδημοκρατιαα.το πασοκ ελια ποτμια βουνα και αλλες τετοιες βλακειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημερώθηκα άπω τα Βορειοηπειρωτικα μπλογκ ότι ο κ.Δημητρίου, κατουράει σήμερα στην Κόρινθο, αύριο χεζει στην Πάτρα και την ίδια μέρα θα επισκεφτεί την γέφυρα Ρίου - Άντριου . ............... Ακολουθώντας την εθνική οδό Αντιρρίου -Ιωαννίνων τον συνοδεύουν οι ομάδες απωτροπεις πολέμου! !!!!! Με μία σύντομη γνωριμία με το Ελλαδικό χώρο βρέθηκε στην Ήπειρο με κατεύθυνση προς Κακαβιά, εκεί το GPS του υποδεικνύει την οδό ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ και με μεγάλη χαρά και συγκινήσει αποφάσισε να φωτογραφηθεί για το βιογραφικό του, ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές . Φθάνοντας στην Κακαβιά παρουσία πλήθους κόσμου έκανε την πρώτη ομιλία για την Ευρώπη τον Λαών και για την αγροτική πολιτική πού ονειρεύεται, ο κόσμος βροντοφώναξε "το πάλη - κάρι μάς στην Ευρωβουλή " τον θέλουμε . Σε μία σύντομη συναντήσει με τούς έπαρχους στο νότο τής φιλόξενης χώρας διερωτάται τη απέγιναν τα αστέρια στους λόφους και τα συνθήματα του προλεταριάτου στην είσοδο τον χωρίον, του απάντησαν ότι δεν είναι trendy, άμεσος απαίτησε να δει τον πρόεδρο τής κοοπερατιβας , με αγωνία και με την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τούς, του απάντησαν ότι απεβίωσε το 1992 άπω το καημό και ότι ο κόσμος εδώ περιμένει να τούς πεις δύο κουβέντες ; ο Τέλης πήρε τον λόγο και με ύφος επιτρόπου γεωργίας τούς είπε : Εδώ στα μέρι πού γεννήθηκα και μεγάλωσα η κατσίκες θα πλασουν άπω 4 και 5 κάθε φορά, 2 και 3 φορές το χρόνο, μία μπαμπο τον ρώτησε πώς θα γίνει αυτό παιδάκι μού και ο Τέλης της απάντησε ότι όλα τα καταφέρνει το κόμμα . Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στις 5/5 / 2014 ημέρα τον ηρώων (deshmoreve) και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ήρωα Qemal Stafa .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.